Udskiftning af bagrude Læs mere Vi samarbejder med Dansk Bilglas, som kan hjælpe dig
med udskiftning af bagruden. Læs mere nedenunder
Reparation<span>.</span>

Reparation.

Stenslag reparation på bare 15 minutter. Få det ordnet, inden det slår revner & bliver for sent.

Læs mere på Bilglas.dk
Udskiftning<span>.</span>

Udskiftning.

Har stenslaget slået revner, skal hele bilruden udskiftes. Det kan Dansk Bilglas klare på højst én arbejdsdag.

Læs mere på Bilglas.dk
Mobilservice<span>.</span>

Mobilservice.

Få repareret eller udskiftet din autorude på en valgfri adresse med Dansk Bilglas' Mobilservice.

Læs mere på Bilglas.dk
Forsikring<span>.</span>

Forsikring.

Ved du ikke, om din forsikring dækker udskiftning af autoruder eller reparation af stenslag? Læs mere her.

Læs mere på Bilglas.dk

Ødelagt bagrude? Få den skiftet

separateur

Selvom bagruden ofte ikke får ligeså mange skader som forruden gør, betyder det ikke, at du kan ignorere den. Faktum er, at bagruden ligeså vel kan blive skadet, som en af de andre bilruder på din bil, og gør den det, er det meget vigtigt, at du tager handling. En mindre skade - såsom et sølle stenslag der ikke sidder i dit udsyn, er mindre en en to-krone, er væk fra rudens yderste kanter og som ikke har slået revner, kan klares med en stenslag reparation. Her “lappes” stenslaget, så det ikke længere er til fare for din bagrudes sikkerhed.

Kontakt Dansk Bilglas på 70115555

Eller find nærmeste afdeling

Er det modsatte dog tilfældet – har du flere større, grimme stenslag, som er tæt på rudens kanter, eller som sidder i dit udsyn, er det en anden situation. Kan du ikke se klart ud af ruden, er det ulovligt og store og mange stenslag er med til at reducere styrken af din bagrude (og dermed hele bilens styrke). Det kan hurtigt bliver et problem, hvis du bliver påkørt eller på anden vis er i et trafikuheld. Bagruden er nemlig med til at give bilen dens overordnede styrke, og er den svækket, er hele din bils sikkerhed svækket.

Hvad koster udskiftning af bagrude?

separateur

Der findes et utal af forskellige typer bagruder, alt afhængig af hvilket bilmærke og model, du kører i. For at finde ud af, hvad det koster at få udskiftet din bagrude, er du nødt til at tage fat i en montør – feks. Dansk Bilglas, som vi samarbejder med.

De har bagruder til alle slags biler, og med garanti også til din. De kan klare udskiftninger og reparation af stenslag på både deres værksted, men også hjemme hos dig, hvis du ikke orker at skulle køre ud. De er hurtige, autoriserede og kan have dig på landevejen igen, på selv samme dag, de har skiftet bagruden.