Autoglas & Bilruder Læs mere Vi samarbejder med Dansk Bilglas, som kan hjælpe dig med
reparation & udskiftning af autoglas. Læs mere nedenunder
Reparation<span>.</span>

Reparation.

Stenslag reparation på bare 15 minutter. Få det ordnet, inden det slår revner & bliver for sent.

Læs mere på Bilglas.dk
Udskiftning<span>.</span>

Udskiftning.

Har stenslaget slået revner, skal hele bilruden udskiftes. Det kan Dansk Bilglas klare på højst én arbejdsdag.

Læs mere på Bilglas.dk
Mobilservice<span>.</span>

Mobilservice.

Få repareret eller udskiftet din autorude på en valgfri adresse med Dansk Bilglas' Mobilservice.

Læs mere på Bilglas.dk
Forsikring<span>.</span>

Forsikring.

Ved du ikke, om din forsikring dækker udskiftning af autoruder eller reparation af stenslag? Læs mere her.

Læs mere på Bilglas.dk

Hvordan ved du, om autoruden kan reddes med en reparation, eller om den skal udskiftes helt?

separateur

Er du så uheldig, at være blevet ramt af en forvildet sten på en af dine bilruder? Har din bil været parkeret i et skidt nabolag, og har du været udsat for herværk? Eller har en gren fra et træ ramt bilens ruder en nat, hvor det stormede og blæste? I så fald er der god chance for, at du nu enten har brug for en reparation eller udskiftning af din autorude. Men hvordan ved du, om autoruden kan reddes med en reparation, eller om den skal udskiftes helt?

Kontakt Dansk Bilglas på 70115555

Eller find nærmeste afdeling

Om ruden kan reddes, afhænger i stor grad af bilrudens skader; jo mere seriøse de er, jo større er chancen for, at bilruden skal udskiftes. Tag feks. et enkelt, lille stenslag. Det sidder ikke i dit udsyn, men heller ikke for tæt på kanten, og har ikke slået revner. Sådan et stenslag kan sagtens reddes ved en simpel reparation af stenslag. Er skaden dog omvendt mere seriøs, og er stenslaget begyndt at slå revner, er dybt, sidder for tæt på rudens kant eller er der for mange? Så skal hele ruden udskiftes. Det er ikke bare vigtigt for dig og din bils sikkerhed, men sådan en skade i autoglasset forstyrrer ofte dit udsyn, hvilket gør det ulovligt at køre i bilen.

Hvad koster en reparation eller udskiftning af autoglas?

separateur

Dette afhænger selvfølgelig meget af skadens omfang, men især også af bilens mærke og model. Snakker vi en enkelt stenslag reparation, kan dette ofte klares for under 1.000 kroner. Udskiftninger af bilglas kan dog hurtigt rende op i 2-3.000 kr, men den specifikke pris vil som sagt afhænger af dit køretøj.

Vi vil anbefale dig at tage fat i Dansk Bilglas, som vi samarbejder med. De er nogle af de billigste og bedste på markedet, takket være deres mange års lange erfaring med at reparere stenslag og udskifte autoruder, samt deres kontinuerlige udvikling af teknikker og værktøjer til opgaven. De vil hurtigt kunne give dig en god pris, så du ved præcist, hvor meget du skal af med for en udskiftning eller reparation af dine ødelagte autoruder.