Udskiftning af siderude Læs mere Vi samarbejder med Dansk Bilglas, som kan hjælpe dig
med udskiftning af sideruden. Læs mere nedenunder
Reparation<span>.</span>

Reparation.

Stenslag reparation på bare 15 minutter. Få det ordnet, inden det slår revner & bliver for sent.

Læs mere på Bilglas.dk
Udskiftning<span>.</span>

Udskiftning.

Har stenslaget slået revner, skal hele bilruden udskiftes. Det kan Dansk Bilglas klare på højst én arbejdsdag.

Læs mere på Bilglas.dk
Mobilservice<span>.</span>

Mobilservice.

Få repareret eller udskiftet din autorude på en valgfri adresse med Dansk Bilglas' Mobilservice.

Læs mere på Bilglas.dk
Forsikring<span>.</span>

Forsikring.

Ved du ikke, om din forsikring dækker udskiftning af autoruder eller reparation af stenslag? Læs mere her.

Læs mere på Bilglas.dk

Skift af siderude? Find en løsning her

separateur

Til modsætning af bagruden og forruden, er sideruderne en smule bedre beskyttede overfor omgivelserne. Det betyder dog ikke, at du aldrig vil få skader i dem. Ekempelvis på motorvejen er risikoen stor, især ved overhalingerne med høj fart. Jo højere fart bilen bevæger sig, jo hurtigere roterer hjulene, og jo hurtigere kan de skyde en løs sten fra sig.

Kontakt Dansk Bilglas på 70115555

Eller find nærmeste afdeling

Til modsætning til forruden og bagruden, så kan sideruder ofte heller ikke repareres, hvis de får et grimt stenslag. Årsagen til det er, at sideruder laves i hærdet glas, hvilket gør dem yderst modstandsdygtige, men når skaden så endelig sker, og en sten eller anden genstand rammer dem ved høj nok kræft, knuses de ofte totalt. Skulle det ske, er det dog med at få udskiftet sideruden så hurtigt som muligt. En ødelagt siderude er et stort problem, da den ikke længere beskytte bilen mod elementerne, og kan foresage vand- og fugtskader i bilen. Samtidigt gør en ødelagt siderude, af gode grunde, det langt nemmere for tyve at komme i din bil, og stjæle værdigenstande.

Hvem kan udskifte min siderude?

separateur

Det betyder dog ikke, at der ikke er hjælp at hente. Dansk Bilglas, som vi samarbejder med, har mange års erfaring med udskiftninger af sideruder. De har bilruder til enhver model og mærke af bil, og helt sikkert også til din. Udskiftningen er hurtig og smertefri, og før du ved af det, er du klar til at komme afsted igen. Samtidigt tilbyder de “HelpKits”, som er stykker af plastik, som midlertidigt kan beskytte din bil fra vind, vejr og blæst.

Hvad koster en ny siderude?

Prisen for en siderude varierer utroligt meget afhængig af hvilket bilmærke du kører i, samt den præcise model. Derfor er det ikke muligt at give en specifik pris på netop din bilrude, men vi anbefaler, at du tager fat i Dansk Bilglas for at høre hvad prisen for netop din siderude, er.